Home

Stille nacht, heilige nacht…

December is een maand vol gezelligheid, warmte en festiviteiten. Maar de eindejaarsperiode blijkt voor veel mensen ook één van de drukste en meest stresserende tijden van het jaar. Hierdoor wordt er in de week voor Kerst ook veel te weinig geslapen. 

 

Kerststressen

Bijna de helft van de vrouwen zegt dat het organiseren van het Kerstfeest de meest stresserende taak van het jaar is. Vooral het entertainen van gasten, het plannen van het diner, het zoeken van een ravissante outfit en het vinden van de juiste cadeautjes baren hen zorgen. Hierdoor heeft ook onze nachtrust te lijden onder de kerststress. De week voor Kerstmis is zelfs de slechtste periode van het jaar; bijna de helft van de mensen slaapt dan maar vijf uur per nacht.

 

Stille nacht…

Heb je - met al deze kerststress en slechte nachtrust in het achterhoofd - al eens gedacht aan een goed hoofdkussen als kerstgeschenk? Het is een origineel cadeau, dat bovendien bijdraagt aan een gezonde nachtrust.  Succes gegarandeerd!

 

Breng zeker eens een bezoekje aan één van de door De Slaapraad erkende beddenspeciaalzaken. Zij helpen u graag verder met het kiezen van het perfecte geschenk voor iedereen die houdt van een zaaalige nachtrust…

 

Een zalig Kerstfeest en een heerlijk uitgerust 2014!