Home

Dankzij de beddenspecialist kan je op twee oren slapen

Je bent op zoek naar de beste matras en beddenbodem, maar je hebt het moeilijk om de juiste keuze te maken? Niet verbazend, want er zijn matrassen in vele formaten en materialen — van traagschuim en latex tot veer- of polyether. En in elk van deze soorten vind je goede en slechte matrassen. Dus hoe begin je eraan? Welk materiaal garandeert ons het grootste slaapcomfort en waarmee houden we beter rekening in onze zoektocht?

 

Wil je genieten van een goede nachtrust en een heerlijk uitgeslapen gevoel, dan is een degelijk en correct slaapadvies doorslaggevend. Ga daarom zeker eens langs bij een door De Slaapraad erkende beddenspeciaalzaak. Zij hebben de expertise en de kwaliteitsproducten in huis om je een gezonde slaapoplossing aan te bieden. En eerlijk, de zoektocht naar de juiste matras kan best avontuurlijk zijn!

 

Doe de test

Een matras of beddenbodem koop je niet zonder hem uit te proberen. Logisch toch? Neem dan ook rustig de tijd om verschillende matrassen te testen. Zo zou je minstens 15 minuten op een matras moeten doorbrengen in de winkel. Ga rustig op het bed liggen, ontspan en neem je vertrouwde slaaphouding aan. Ben je gewend om met z’n tweeën te slapen? Dan probeer je het toch gezellig even samen. Blijf een paar minuutjes liggen en voel of alle lichaamsdelen worden ondersteund door de matras. Kan je je hand heel gemakkelijk onder de lendenstreek glijden of liggen je schouders en heupen niet gemakkelijk, dan is de matras te hard. Kan je je daarentegen moeilijk omdraaien, dan is de matras te zacht. Denk eraan de matras testen op het type bedbodem dat je wil gebruiken — enkel dan kan je de perfecte keuze maken. Laat je hierbij zeker adviseren door de beddenspecialist ter plaatse.

 

Op zoek naar een goede beddenspeciaalzaak? Met onze handige zoekfunctie vind je in geen tijd de verkooppunten in je buurt. Binnenkort kan je weer op twee oren slapen…